‘sziget’ címke bejegyzései

Cres-sziget büszkén tudhatja magáénak a gyönyörű partszakaszokban egyébként sem szűkölködő Horvátország legszebb strandjait és... »
Bár az Elafiti-szigetek a legtöbbször nem szerepelnek Horvátország 10 legszebb helye között, aki járt már ott, tudja, hogy bizony méltó... »
Krk-szigetet egészen a közelmúltig az Adria legnagyobbjaként tartották számon, de kiderült Cres-sziget azonos méretekkel rendelkezik. Krk... »
A 19 km hosszú, 5 km széles sziget Dalmácia szívében fekszik. Splithez való közelsége miatt a város külterületének is tekintik. A csupán... »
Az Adria egyik legzöldebb szigete Rab és minden bizonnyal az egyik legvarázslatosabb is. Gyönyörű fenyvesek borítják, területe valóságos... »
Homokos tengerpartok, festői naplemente, kitűnő borok, selymes olívaolaj és méz - amiért Krk-szigetet Arany-szigetnek is nevezik. Az egyik... »
A Zadar és Sibenik között fekvő Murter-sziget gyönyörű strandjainak és szép természeti környezetének köszönhetően egyike a... »
Ciovo egy sziget Közép-Dalmáciában, amit észak-nyugati pontján híd köt össze a Világörökségek sorát gyarapító várossal, Trogirral.... »
Dugi Otok, ahogy a nevében is benne van (Hosszú-sziget), a zadari szigetvilág legnagyobb tagja, 50 km hosszú és 5 km széles. Elég távol... »
Az Adriai-tengerben fekvő szigetek és zátonyok nagyon változatos képet mutatnak. Középkori városok, érintetlen, kopár területek, nudista... »