‘strand’ címke bejegyzései

Cres-sziget büszkén tudhatja magáénak a gyönyörű partszakaszokban egyébként sem szűkölködő Horvátország legszebb strandjait és... »
Krk-szigetet egészen a közelmúltig az Adria legnagyobbjaként tartották számon, de kiderült Cres-sziget azonos méretekkel rendelkezik. Krk... »
A családok általában olyan partszakaszokat keresnek, ahol nyugodtan és kellemesen tölthetik a napot, a gyerekek is jól szórakoznak és... »
Ha kisgyermeked van, akkor azért. Ha nincs, akkor nem tudok mellette szóló érveket felsorakoztatni. Lopar jól ismert üdülőhely a... »
A dalmáciai Brela tengerpartja annyira tökéletes, hogy azt is alig hiszed el, hogy Európában vagy és nem a világ valamelyik távoli egzotikus... »
A horvát nyaralástól sokakat riaszt vissza, hogy a sziklás partnak köszönhetően rengeteg a tengerisün a partok közelében, melyek kellő... »
A horvát strandokon pancsikolva, amikor két hullám közt kidugtad a fejed és körbenéztél, biztos találkoztál már egy nagy kék lobogóval,... »
A horvát tengerpart nem éppen a homokos strandjairól híres. Aki rögtön felszisszenne, ahogy maga elé képzeli, hogy a kavicsok bökdösik a... »
Horvátország régóta népszerű a nudizmust kedvelők körében. Valami rejtélyes oknál fogva különösen a holland és a német turisták... »
Tombol a nyár, benned pedig tombol a szerelem és felejthetetlen élményekre vágysz pároddal? Íme, egy kis segítség, hogy merre... »