‘Split’ címke bejegyzései

A vallásos turizmusnak nagy múltja van Horvátországban. Zarándokok, hívők az ország szent helyeit több mint 1000 éve keresik fel. Az... »
Hogy melyik a legjobb horvát strand vagy melyik a leginkább magával ragadó város az Adria partján, akárhogy is nézzük, erre nem létezik... »
Horvátország, nyaralás, tengerpart - és persze szebbnél szebb városok. Az Adria csodás strandjain kívül az ország gazdag kulturális... »
Split egy nyüzsgő és nagy város - a második legnagyobb Horvátországban -, az egyik legszebb adriai kikötő hosszú, eseménydús... »
Hogy miért szuper tavasszal elmenni olyan helyekre, amelyek nyáron turistaparadicsomokká változnak, arról ódákat lehetne zengeni. Röviden... »
De, igen! Ugyanis, hogy mi a legideálisabb időpont ahhoz, hogy felfedezd Horvátországot, leginkább azon múlik, mire is vagy kiváncsi belőle.... »
Ezért a festői, fenyők és tamariszok által koszorúzott, 20 km-es partszakaszért sokszáz évvel ezelőtt Split és Trogir ádáz küzdelmeket... »
Ha te nem tartozol azok közé, akik nyaralás előtt jó előre kikalkulálják, mennyi jut evésre-ivásra és csak a legexkluzívabb éttermek... »
Ha téged kizárólag a legérdekesebb dolgok vonzanak vagy szimplán kíváncsi vagy, Horvátország mit hagy örökül a világnak, járd végig az... »
Tombol a nyár, benned pedig tombol a szerelem és felejthetetlen élményekre vágysz pároddal? Íme, egy kis segítség, hogy merre... »