‘Kvarner-öböl’ címke bejegyzései

A Krk-sziget észak-nyugati részén fekvő Omisalj az első település, amit a hídon áthaladva megpillanthatunk. A legtöbb utazó mégsem tér... »
Cres-sziget büszkén tudhatja magáénak a gyönyörű partszakaszokban egyébként sem szűkölködő Horvátország legszebb strandjait és... »
Krk-szigetet egészen a közelmúltig az Adria legnagyobbjaként tartották számon, de kiderült Cres-sziget azonos méretekkel rendelkezik. Krk... »
Opatija Horvátország egyik legfestőibb üdülőhelye, melynek gazdag történelme és fantasztikus természeti környezete már a múlt században... »
Azt már sikerült eldöntenünk, hogy úticélunk Horvátország. De hogy merre menjünk és miket nézzünk meg, hogy a horvát nyaralásból a... »
Végre itt vagyunk, élvezzük a csodás hajóutat az Adrián, mikor az emberek egyszercsak kiáltozni kezdenek. Hangjukban a meglepetés és a... »
A Kvarner a legnagyobb öböl Horvátországban, mely magában foglal több szigetet - Cres, Rab, Losinj, Krk - és a szárazföld egy részét. Az... »
Az Adria egyik legzöldebb szigete Rab és minden bizonnyal az egyik legvarázslatosabb is. Gyönyörű fenyvesek borítják, területe valóságos... »
Homokos tengerpartok, festői naplemente, kitűnő borok, selymes olívaolaj és méz - amiért Krk-szigetet Arany-szigetnek is nevezik. Az egyik... »
Krk a legnagyobb, az egyik legnépesebb és nyaranta az egyik legnyüzsgőbb szigete Horvátországnak. A Kvarner-öbölben fekvő szigetet híd... »