‘Krk-sziget’ címke bejegyzései

“Vrbnik a tenger felett...” - ahogy a népdal is megénekelte egykor. A Krk-sziget keleti felén, 50 m-rel a tengerszint felett, egy... »
A Krk-sziget észak-nyugati részén fekvő Omisalj az első település, amit a hídon áthaladva megpillanthatunk. A legtöbb utazó mégsem tér... »
Krk-szigetet egészen a közelmúltig az Adria legnagyobbjaként tartották számon, de kiderült Cres-sziget azonos méretekkel rendelkezik. Krk... »
Azt már sikerült eldöntenünk, hogy úticélunk Horvátország. De hogy merre menjünk és miket nézzünk meg, hogy a horvát nyaralásból a... »
A Kvarner a legnagyobb öböl Horvátországban, mely magában foglal több szigetet - Cres, Rab, Losinj, Krk - és a szárazföld egy részét. Az... »
Homokos tengerpartok, festői naplemente, kitűnő borok, selymes olívaolaj és méz - amiért Krk-szigetet Arany-szigetnek is nevezik. Az egyik... »
Krk a legnagyobb, az egyik legnépesebb és nyaranta az egyik legnyüzsgőbb szigete Horvátországnak. A Kvarner-öbölben fekvő szigetet híd... »
Köszönhetően rendkívül jó földrajzi elhelyezkedésének, a Krk-sziget kitűnő közlekedési adottságokkal rendelkezik. Autóval 1980 óta... »
Baska a Kvarner-öbölben, a Krk-sziget déli részén fekszik. Nem is gondolnánk, de ez a rejtett kis gyöngyszem ezeréves kulturális... »
A horvát tengerpart nem éppen a homokos strandjairól híres. Aki rögtön felszisszenne, ahogy maga elé képzeli, hogy a kavicsok bökdösik a... »