‘Korcula-sziget’ címke bejegyzései

A vallásos turizmusnak nagy múltja van Horvátországban. Zarándokok, hívők az ország szent helyeit több mint 1000 éve keresik fel. Az... »
Horvátország az elmúlt több mint egy évszázad során az utazási toplisták élére küzdötte fel magát. Fantasztikus adottságait igényes... »
A családok általában olyan partszakaszokat keresnek, ahol nyugodtan és kellemesen tölthetik a napot, a gyerekek is jól szórakoznak és... »
A közép-dalmáciai sziget a több ezer éves kultúra és történelem, valamint a gyönyörű természet kombinációját nyújtja a turistáknak.... »
A következő listát jövőre is előveheted, mert ezeket a hagyományos ünnepségeket garantáltan minden évben megrendezik Horvátországban,... »
Horvátország régóta népszerű a nudizmust kedvelők körében. Valami rejtélyes oknál fogva különösen a holland és a német turisták... »
Egyes feltételezések szerint Marco Polo, Kelet-Ázsia első európai felfedezője Korcula-n született és egy ideig Cres-en élt. Ennek... »
Tombol a nyár, benned pedig tombol a szerelem és felejthetetlen élményekre vágysz pároddal? Íme, egy kis segítség, hogy merre... »