‘Isztria’ címke bejegyzései

Horvátország már csak gyönyörű partjai révén is jogosult arra, hogy romantikusnak nevezzük. A hullámok zaját hallgatva naplementekor kéz... »
Horvátország rendkívül hosszú partvonallal és forgalmas víziutak hálózatával rendelkezik, így nem meglepő, hogy számos... »
Azt már sikerült eldöntenünk, hogy úticélunk Horvátország. De hogy merre menjünk és miket nézzünk meg, hogy a horvát nyaralásból a... »
A horvátok a 7. században érkeztek meg az Adria partvidékére az egész Európát érintő szláv népvándorlás keretében. Az ezt követő... »
Az Isztriai-félsziget legdélkeletibb csücskén fekszik ez az alig több, mint 1000 fős falu, mely talán az utolsó darabkája Horvátországban... »
Horvátország észak-nyugati szegletén terül el az Isztriai-félsziget, mely természeti, történelmi, kulturális érdekességeivel,... »
Az Isztriai-félsziget egész Horvátország talán leglátogatottabb régiója. Évente több mint 3 millió külföldi érkezik ide megismerni... »
Miért mondják, hogy az Isztriai-félsziget a tenger és a szárazföld szépségének tökéletes kombinációja? Az Isztria területén zöld... »
A zöld és kék színek, az árnyas ligetek és a fodrozódó tenger harmóniája az, ami a kempingezés szerelmeseit magával ragadja. A nyaralást... »
Horvátország tengerparti városainak sorában Porec különleges helyet foglal el. Lakói büszkén mondhatják el, hogy az Adria partján egyetlen... »