‘Hvar-sziget’ címke bejegyzései

Horvátország 1773 km hosszú partszakasza és több mint 1000 kisebb-nagyobb szigete megszámlálhatatlan természetes és mesterségesen... »
Horvátország az elmúlt több mint egy évszázad során az utazási toplisták élére küzdötte fel magát. Fantasztikus adottságait igényes... »
Horvátországnak sok szép történelmi vára és kastélya van, a legtöbbjük a szárazföld belsejében található és kiváló állapotú.... »
Horvátország bővelkedik olyan csodákban, melyeket a természet vagy éppen az emberi kéz alkotott. Közülük sok híressé és ezáltal... »
Ha téged kizárólag a legérdekesebb dolgok vonzanak vagy szimplán kíváncsi vagy, Horvátország mit hagy örökül a világnak, járd végig az... »
Nagyon szubjektív, hogy ki mitől érzi jól magát egy buliban, de ha Horvátországban nyaralsz, van néhány diszkó, ahova ha betérsz, biztosan... »
A horvát tengerpart nem éppen a homokos strandjairól híres. Aki rögtön felszisszenne, ahogy maga elé képzeli, hogy a kavicsok bökdösik a... »
Horvátország régóta népszerű a nudizmust kedvelők körében. Valami rejtélyes oknál fogva különösen a holland és a német turisták... »
Európa legelső állami színházát Hvar szigetén nyitották 1612-ben. Hvar egyébként a nagyon megtisztelő ötödik helyet nyerte el “A... »
Tombol a nyár, benned pedig tombol a szerelem és felejthetetlen élményekre vágysz pároddal? Íme, egy kis segítség, hogy merre... »