‘Dubrovnik’ címke bejegyzései

A világ egyik legszebb városaként tartják számon a Horvátország keleti partján fekvő Dubrovnikot. A helyiek csak “A Város”-ként (Grad)... »
Hogy melyik a legjobb horvát strand vagy melyik a leginkább magával ragadó város az Adria partján, akárhogy is nézzük, erre nem létezik... »
Horvátország már csak gyönyörű partjai révén is jogosult arra, hogy romantikusnak nevezzük. A hullámok zaját hallgatva naplementekor kéz... »
Horvátország, nyaralás, tengerpart - és persze szebbnél szebb városok. Az Adria csodás strandjain kívül az ország gazdag kulturális... »
Elragadóan romantikus, történelmi látnivalókban gazdag, a művészetek és a kultúra fellegvára, mediterrán éghajlatú, tengerparti város.... »
Szerte a világban számtalan olyan hely létezik, melyet évszázadok legendái fonnak körbe. Lokrum, ez a kis horvát sziget szintén elmondhatja... »
Ha te nem tartozol azok közé, akik nyaralás előtt jó előre kikalkulálják, mennyi jut evésre-ivásra és csak a legexkluzívabb éttermek... »
Ha téged kizárólag a legérdekesebb dolgok vonzanak vagy szimplán kíváncsi vagy, Horvátország mit hagy örökül a világnak, járd végig az... »
A horvát tengerpart nem éppen a homokos strandjairól híres. Aki rögtön felszisszenne, ahogy maga elé képzeli, hogy a kavicsok bökdösik a... »
Horvátország régóta népszerű a nudizmust kedvelők körében. Valami rejtélyes oknál fogva különösen a holland és a német turisták... »