‘Dalmácia’ címke bejegyzései

Zadarból indulunk, végső állomásunk pedig a Telascica-öböl.... »
Bár az Elafiti-szigetek a legtöbbször nem szerepelnek Horvátország 10 legszebb helye között, aki járt már ott, tudja, hogy bizony méltó... »
Horvátország rendkívül hosszú partvonallal és forgalmas víziutak hálózatával rendelkezik, így nem meglepő, hogy számos... »
A 19 km hosszú, 5 km széles sziget Dalmácia szívében fekszik. Splithez való közelsége miatt a város külterületének is tekintik. A csupán... »
Néhány szóval talán úgy foglalhatnánk össze, hogy Dalmáciát az ősi mediterrán ízek és a modern gasztronómia összhangja jellemzi.... »
Horvátországban a kempingezésnek nemcsak múltja, de jelene is van. Sőt, az elmúlt években egyre jobb minőségű szolgáltatásokkal várják... »
Horvátország kétségkívül legszebb régióját senkinek sem kell bemutatni. A hosszú, tagolt partok, a gyönyörű szigetek, a tökéletes... »
Horvátország, nyaralás, tengerpart - és persze szebbnél szebb városok. Az Adria csodás strandjain kívül az ország gazdag kulturális... »
A Zadar és Sibenik között fekvő Murter-sziget gyönyörű strandjainak és szép természeti környezetének köszönhetően egyike a... »
A Zadari Rivéra egyik legkedveltebb üdülővárosa a részben egy félszigeten fekvő Biograd na Moru. Az észak-dalmát település bár... »