‘barlang’ címke bejegyzései

Cres-sziget büszkén tudhatja magáénak a gyönyörű partszakaszokban egyébként sem szűkölködő Horvátország legszebb strandjait és... »
Bár az Elafiti-szigetek a legtöbbször nem szerepelnek Horvátország 10 legszebb helye között, aki járt már ott, tudja, hogy bizony méltó... »
Horvátország rendkívül hosszú partvonallal és forgalmas víziutak hálózatával rendelkezik, így nem meglepő, hogy számos... »
A horvátok a 7. században érkeztek meg az Adria partvidékére az egész Európát érintő szláv népvándorlás keretében. Az ezt követő... »
Miért mondják, hogy az Isztriai-félsziget a tenger és a szárazföld szépségének tökéletes kombinációja? Az Isztria területén zöld... »
Horvátország kétségkívül legszebb régióját senkinek sem kell bemutatni. A hosszú, tagolt partok, a gyönyörű szigetek, a tökéletes... »
A nyaralás során tehetünk többet is, mint lábat lógatni az egyébként meseszép horvát tengerpartokon. Az aktív kikapcsolódásnak több... »
Horvátország tengerparti városainak sorában Porec különleges helyet foglal el. Lakói büszkén mondhatják el, hogy az Adria partján egyetlen... »
Dugi Otok, ahogy a nevében is benne van (Hosszú-sziget), a zadari szigetvilág legnagyobb tagja, 50 km hosszú és 5 km széles. Elég távol... »
A Vis-sziget közelében található apró sziget, Bisevo ma már jórészt lakatlan. Az egykor itt élő ferencesek nyomait őrzi a közel ezeréves... »